Don’ts šiuolaikinėms virtuvėms

parašė , 2015-06-06 10:10

Avansai yra liudijami kiekviename žmogaus gyvenimo aspekte, ir virtuvė nėra paliekama. Šiandienė virtuvė yra tikrai ne, kuo tai buvo prieš apytiksliai apytiksliai penkiasdešimt metų. Pagal Dave Stimmel, Philadephia-pagrįstas projektuotojas, įvairiapusiškumas ir lankstumas yra šiandien neatskiriami elementai kai prieita prie projekto proceso. Stimmel, kas valdo Stimmel Konsultacinė Grupė, anksčiau laimėjo gausius apdovanojimus, kurie apima Virtuvę Metų Nuopelno Apdovanojimo prie Virtuvės & Vonios Verslo žurnalas.

Apačioje mes žiūrime į kelis svarbius DON’Ts, kadangi jūs einate apie jūsų virtuvės projektavimą šiandien.
Nereikalaukite Tradicinio Trikampio

&quot filosofija; darbas triangle" tai buvo išvystyta per praėjusio šimtmečio vidurį, nėra tinkamas šiam amžiui. Tai padėjo pabrėžimą šaldytuvo/kriauklės/diapazono trikampė įkurta virtuvė. Iš tikrųjų, didelės virtuvės šiandien, projektas dirba geriau kai žiūrėtas &quot perspektyvoje; stations"; valgio gaminimo stotis, išvalykite stotį, ir maisto laikymo stotį. Kai kurios šiuolaikinės virtuvės yra 25 prie 40 pėdų didžiulių kambarių, ir reikalauti trikampio nėra nei išmintingas, nei įmanomas.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Nedarykite Projektavimo Vienam Asmeniui

Pagal Namo Žurnalo 2014 m. rugsėjo/spalio svarstomą problemą, visos virtuvės turi prikibti prie projekto auksinės taisyklės: forma turi sekti funkciją. Projektuotojai tipiškai fiziškai nežiūri į atskirus asmenis, kurie iš tikrųjų ketina gyventi ir naudoti virtuvę., Pavyzdžiui, jei namo ledi daro daug valgio gaminimo, bet vyras nedaro, visoje tikimybėje, projektuotojas tik ketina pasitikti ledi. Manykite, kad ledi yra 5 pėdos, aukštos tuo metu, kai vyras yra masinė 6-koja-5. Šiuolaikinis virtuvinis projektuotojas sukurs šeimai virtuvinę salą, turėti erdvę kelioms baro kėdėms. Tikrai ji bus labai atsipalaidavusi, bet vyras kovos įtilpti į mažos ledi surūšiuotą pagal dydį kėdę. Kažkokiame proceso punkte, projektuotojai turi įdėti pastangas ir apimti visus viso namų ūkio.

Nesusilaikykite Ant Laikymo

Paplitę pamatyti būsto savininkus perkant didelę dvigubą orkaitę, kad palengvintų daug kepimo, dar jie nepajėgia suplanuoti tinkamą erdvę tai, kad ji aprūpino sausainio lapus ir orkaitės stovus. Kiti užmiršta suplanuoti ant to, kur jie sukaups savo kitus mažus prietaisus tokius kaip sulčiaspaudė, trintuvas, skrudintuvas ir maišytuvas ar nepajėgs numatyti būsimus didelius virtuvinius įsigijimus.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Nesilaikykite Į Seną

Žmonės yra linkę persikelti į visiškai naują virtuvę su daug papildomų prietaisų. Dar, jie vis dar nori palaikyti visas savo reikmenis, kaistuvus ir puodus nuo senos virtuvės. Jūs turite susitelkti ties savo nauja erdve ir atsikratyti nuo visų, ko jums nereikės.

Nepriimkite Trumpo Vaizdo

Svarbu suprasti, kad virtuvės įkūrimas turi būti apžiūrėtas kaip procesas be vienkartinio atvejo. Ketindamas, kad nauja virtuvė turi už jūsų proto kitus didesnius aspektus viso namo ar namo. Pavyzdžiui, kodėl jūs norėtumėte turėti virtuvę, kuri gali sėdėti 15 tuo metu, kai jūsų svetainė gali tiktai pritaikyti mažiau kaip 6?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>